Go International 2011

2011 г. - За втора поредна година Авангард Персонал Консултинг е партньор по проект в рамките на инициативата на Австрийската външно-търговска камара “Go international”. От австрийска страна партньор е компанията Neuland&Co GmbH, която има натрупан опит в разработването и представянето на професионални тренинг методи и материали.

Тук можете да разгледате кратка презентация на предлаганите продукти, а на сайта на Neuland  Австрия (www.neuland.at)  ще се запознаете в подробности с целия асортимент от методи, техники и материали, необходими за провеждането на динамични обучения.

В рамките на проекта е изградена професионална треньорска мрежа. Целта на нейното създаване е членове  й да имат възможност да обменят полезна информация помежду си по отношение на новостите в областта на провеждането на обучения. Ролята на Авангард Персонал Консултинг като ексклузивен партньор за България на Neuland&Co GmbH е да представя пред целевата аудитория иновативните Neuland продукти и да улеснява тяхното разпространениел С тази цел специално бе разработена и Концепция за маркетинг и продажби на продуктите на Neuland в България.  

Част от работата по проекта е и организираният на 23.02. 2011 г. информационен форум, на който бе представен специализирания асортимент от Neuland продукти на тема:

Визуална комуникация, провеждане на динамични тренинги и обучения

По време на срещата бяха представени интелигентни и изпитани инструменти, които се използват в много страни от години. Бяха показани също и някои идеи и хитринки, свързани с фасилитирането и провеждането на тренинги, ориентирани към „учене чрез опита”. Ето и основните акценти от програмата на събитието:

  • Поздравление и представяне - Андреас Щигер (Мендижър Neuland&Cо Австрия): Какво можете да очаквате от Neuland, в кои области работи Neuland (професионални обучителни инструменти; оборудване, необходимо при фалитиране; визуално фасилитиране; „активно” обучение; Metalog-тренинг инструменти).
  • Въведение в „учене чрез опита” („учене чрез опита” – outdoor елементи за indoor). Приложение и ползи за екипи, управление и комуникация.
  • Практически упражнения: Metalog-тренинг инструменти: модел на три-степенното преминаване в практика. Изпробване на Metalog инструменти.
  • Въведение във визуалната комуникация – визуално фасилитиране: описание на основните елементи и методи. Представяне на някои изключително удобни продукти за визуална комуникация.
  • Визуално фасилитиране – идеи и приложения. Визуални инструменти. Практически упражнения: изпробване на някои визуални техники.
  • Писане на дъска – модерационният шрифт: представяне и трениране „на живо”.

    За повече информация за продуктите на Neuland Австрия, можете да се свържете с нас.

Формуляр за поръчка

Общи условия

Актуално

RSS
Проект "ActiveSeniors" - Обучително посещение в Словакия
От 19. до 24. Юли 2021 г. в Щявницке Бане, Словакия се проведе международна обучителна мобилност за …
Проект "Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19"
На 26.06.2020 г. Авангард Персонал Консултинг ООД сключи договор за безвъзмездна финансова помощ (№ …
Инфо-среща: Как да изберете подходяща форма за финансиране на бъдещия си бизнес
Авангард Персонал Консултинг ООД има удоволствието да ви покани на информационна среща по проект "Ст…
Инфо-среща "Да реализираме успешно бизнес идеите си"
Заповядайте на ноемврийската ни информационна среща по проект "Стартъп по пътя към съвършенство"!Тем…
Възможности за стартиращи предприемачи по проект "Стартъп по пътя към съвършенство"
На 16.07.2018 г. бе проведена презентация на проект "Стартъп по пътя към съвършенство", финансиран о…

В момента гледате страницата във версия за печат. Отпечатай