Покана за отворени STRUCTOGRAM тренинги

Какво?
Тренинг 1: САМООПОЗНАВАНЕТО - КЛЮЧ КЪМ УСПЕХА и
Тренинг 2: ОПОЗНАВАНЕ НА ХОРАТА

Кога?
08 Октомври (четвъртък) 2015 г. от 9.00 до 17.00 часа
и 09 Октомври (петък) 2015 г. от 9.00 до 17.00 часа

С помощта на система за обучение STRUCTOGRAM Вие научавате повече за себе си и можете да използвате силните си страни много по-целенасочено и успешно. Успявате да разбирате по-добре другите хора и по-бързо да изграждате отношения на доверие с тях. А доверието е основната предпоставка за дълготраен успех.

По време на Тренинг 1: Самоопознаването - ключ към успеха, ще имате възможност да се развивате и постигате успехи в хармония със своята природа, да печелите доверието на околните (колеги, клиенти, партньори), да продавате по-добре, да убеждавате, водите преговори и работите в екип.
В рамките на тренинга ще получите и информация за системата за обучение STRUCTOGRAM, както и за начините, по които тя може да ви бъде полезна. Швейцарската система за обучение STRUCTOGRAM, на която ние сме лицензиран представител за България, е подходяща за вграждане в тиймбилдинги и обучения за работа в екип, работа с клиенти, лидерски умения.
Това е и първата стъпка за получаване на лиценз за STRUCTOGRAM треньор, чрез който обучителите имат възможност да разнообразят инструментариума в своята професионална практика.

По време на Тренинг 2: Опознаване на хората, участниците се учат да разпознават, чрез систематично наблюдение, биоструктурите на другите хора и да ги „позиционират“ в TRIOGRAM. Познанията за собствената биоструктура служат за основа. Всеки човек е уникален. Почти невъзможно е да се обърне внимание на всеки един от безбройните сигнали, които хората изпращат. За да успява да систематизира и разбере всички тези разнообразни сигнали, нашият мозък има нужда от критерии, които да ни помагат да подреждаме впечатленията си. TRIOGRAM е вид „карта”, с помощта на която е възможно по- лесното и сигурно структуриране на характерните черти на другите хора.

Който разбира хората в тяхната индивидуалност, е по-успешен. Едно съществено предимство на системата за обучение STRUCTOGRAM е лесното и прякото й приложение в практиката.

Цената за участие във всеки един от тренингите е 150 лв. без ДДС, която може да се плати предварително по банков път. Цената включва: Оригинален лицензиран наръчник твърди корици: STRUCTOGRAM 1 или STRUCTOGRAM 2, които се използват по време и след обучението, сертификат за участие, кафе-паузи и различни обучителни материали, бланки и т.н.
При изпратена заявка за участие ще получите подробности за банковата информация и разходните документи.

При участие и в двата семинара, или при участие на повече от един представител на организация, получавате 20% отстъпка от общата цена.
Големина на групата: 6 - 10 участника.

За да потвърдите участието си в тренингите, можете да попълните регистрационната форма

Повече информация за системата STRUCTOGRAM можете да намерите на нашия сайт: www.structogram.bg, както и на страницата ни във Facebook.Актуално

RSS
Проект "ActiveSeniors" - Обучително посещение в Словакия
От 19. до 24. Юли 2021 г. в Щявницке Бане, Словакия се проведе международна обучителна мобилност за …
Проект "Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19"
На 26.06.2020 г. Авангард Персонал Консултинг ООД сключи договор за безвъзмездна финансова помощ (№ …
Инфо-среща: Как да изберете подходяща форма за финансиране на бъдещия си бизнес
Авангард Персонал Консултинг ООД има удоволствието да ви покани на информационна среща по проект "Ст…
Инфо-среща "Да реализираме успешно бизнес идеите си"
Заповядайте на ноемврийската ни информационна среща по проект "Стартъп по пътя към съвършенство"!Тем…
Възможности за стартиращи предприемачи по проект "Стартъп по пътя към съвършенство"
На 16.07.2018 г. бе проведена презентация на проект "Стартъп по пътя към съвършенство", финансиран о…

В момента гледате страницата във версия за печат. Отпечатай