Покана за отворени STRUCTOGRAM тренинги

Какво?
«STRUCTOGRAM 1 - САМООПОЗНАВАНЕ» и
«STRUCTOGRAM 2 – ОПОЗНАВАНЕ НА ХОРАТА»

Кога?
29 Април (сряда) 2015 г. от 9.00 до 17.00 часа и
30 Април (четвъртък) 2015 г. от 9.00 до 17.00 часа


С помощта на система за обучение STRUCTOGRAM Вие научавате повече за себе си и можете да използвате силните си страни много по-целенасочено. Успявате да разбирате по-добре другите хора и по-бързо да изграждате отношения на доверие с тях. А доверието е основната предпоставка за дълготраен успех.

По време на семинара STRUCTOGRAM 1 – „Самоопознаване“,  ще имате възможност да видите своята собствена Структограма (вашата вродена личностна структура), ще тествате различни начини да се развивате и постигате успехи в хармония със своята природа, да печелите доверието на околните (колеги, клиенти, партньори), да продавате по-добре, да убеждавате, водите преговори и работите в екип.  
В рамките на семинара ще получите и информация за системата за обучение STRUCTOGRAM, както и за начините, по които тя може да ви бъде полезна.  Швейцарската система за обучение STRUCTOGRAM, на която ние сме лицензиран представител за България, е подходяща за вграждане в тиймбилдинги и обучения за работа в екип, работа с клиенти, лидерски умения.
Това е и първата стъпка за получаване на лиценз за STRUCTOGRAM треньор, чрез който обучителите имат възможност да разнообразят инструментариума в своята професионална практика.

По време на семинара STRUCTOGRAM 2 – „Опознаване на хората“,  участниците се учат да разпознават, чрез систематично наблюдение, биоструктурите на другите хора и да ги „позиционират“ в TRIOGRAM. Познанията за собствената биоструктура служат за основа. Всеки човек е уникален. Почти невъзможно е да се обърне внимание на всеки един от безбройните сигнали, които хората изпращат. За да успява да систематизира и разбере всички тези разнообразни сигнали, нашият мозък има нужда от критерии, които да ни помагат да подреждаме впечатленията си. TRIOGRAM е вид „карта”, с помощта на която е възможно по- лесното и сигурно структуриране на характерните черти на другите хора.

Който разбира хората в тяхната индивидуалност, е по-успешен. Едно съществено предимство на системата за обучение STRUCTOGRAM е лесното и прякото й приложение в практиката.

Цената за участие във всеки един от семинарите е 150 лв. без ДДС, която може да се плати предварително по банков път. Цената включва: Оригинален лицензиран наръчник твърди корици: STRUCTOGRAM 1 или STRUCTOGRAM 2, които се използват по време и след обучението, сертификат за участие, кафе-паузи и различни обучителни материали, бланки и т.н.
При участие и в двата семинара получавате отстъпка от 10% от общата цена.
Големина на групата: 6 - 10 участника.

За повече информация и записване: www.structogram.bg и на страницата ни във Facebook.

Актуално

RSS
Проект "ActiveSeniors" - Обучително посещение в Словакия
От 19. до 24. Юли 2021 г. в Щявницке Бане, Словакия се проведе международна обучителна мобилност за …
Проект "Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19"
На 26.06.2020 г. Авангард Персонал Консултинг ООД сключи договор за безвъзмездна финансова помощ (№ …
Инфо-среща: Как да изберете подходяща форма за финансиране на бъдещия си бизнес
Авангард Персонал Консултинг ООД има удоволствието да ви покани на информационна среща по проект "Ст…
Инфо-среща "Да реализираме успешно бизнес идеите си"
Заповядайте на ноемврийската ни информационна среща по проект "Стартъп по пътя към съвършенство"!Тем…
Възможности за стартиращи предприемачи по проект "Стартъп по пътя към съвършенство"
На 16.07.2018 г. бе проведена презентация на проект "Стартъп по пътя към съвършенство", финансиран о…

В момента гледате страницата във версия за печат. Отпечатай