Покана за отворени STRUCTOGRAM тренинги

Какво?
«STRUCTOGRAM 1 - САМООПОЗНАВАНЕ» и
«STRUCTOGRAM 2 – ОПОЗНАВАНЕ НА ХОРАТА»

Кога?
29 Април (сряда) 2015 г. от 9.00 до 17.00 часа и
30 Април (четвъртък) 2015 г. от 9.00 до 17.00 часа


С помощта на система за обучение STRUCTOGRAM Вие научавате повече за себе си и можете да използвате силните си страни много по-целенасочено. Успявате да разбирате по-добре другите хора и по-бързо да изграждате отношения на доверие с тях. А доверието е основната предпоставка за дълготраен успех.

По време на семинара STRUCTOGRAM 1 – „Самоопознаване“,  ще имате възможност да видите своята собствена Структограма (вашата вродена личностна структура), ще тествате различни начини да се развивате и постигате успехи в хармония със своята природа, да печелите доверието на околните (колеги, клиенти, партньори), да продавате по-добре, да убеждавате, водите преговори и работите в екип.  
В рамките на семинара ще получите и информация за системата за обучение STRUCTOGRAM, както и за начините, по които тя може да ви бъде полезна.  Швейцарската система за обучение STRUCTOGRAM, на която ние сме лицензиран представител за България, е подходяща за вграждане в тиймбилдинги и обучения за работа в екип, работа с клиенти, лидерски умения.
Това е и първата стъпка за получаване на лиценз за STRUCTOGRAM треньор, чрез който обучителите имат възможност да разнообразят инструментариума в своята професионална практика.

По време на семинара STRUCTOGRAM 2 – „Опознаване на хората“,  участниците се учат да разпознават, чрез систематично наблюдение, биоструктурите на другите хора и да ги „позиционират“ в TRIOGRAM. Познанията за собствената биоструктура служат за основа. Всеки човек е уникален. Почти невъзможно е да се обърне внимание на всеки един от безбройните сигнали, които хората изпращат. За да успява да систематизира и разбере всички тези разнообразни сигнали, нашият мозък има нужда от критерии, които да ни помагат да подреждаме впечатленията си. TRIOGRAM е вид „карта”, с помощта на която е възможно по- лесното и сигурно структуриране на характерните черти на другите хора.

Който разбира хората в тяхната индивидуалност, е по-успешен. Едно съществено предимство на системата за обучение STRUCTOGRAM е лесното и прякото й приложение в практиката.

Цената за участие във всеки един от семинарите е 150 лв. без ДДС, която може да се плати предварително по банков път. Цената включва: Оригинален лицензиран наръчник твърди корици: STRUCTOGRAM 1 или STRUCTOGRAM 2, които се използват по време и след обучението, сертификат за участие, кафе-паузи и различни обучителни материали, бланки и т.н.
При участие и в двата семинара получавате отстъпка от 10% от общата цена.
Големина на групата: 6 - 10 участника.

За повече информация и записване: www.structogram.bg и на страницата ни във Facebook.

Актуално

RSS
Тиймбилдинг на тема "Умения за ефективно планиране, координиране и разпределение на ролите в екипната работа"
На 28. Май 2022 г. в Слънчев бряг екипът ни организира тиймбилдинг-обучение на тема "Умения за ефект…
Проект "ActiveSeniors" - Обучително посещение в Словакия
От 19. до 24. Юли 2021 г. в Щявницке Бане, Словакия се проведе международна обучителна мобилност за …
Проект "Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19"
На 26.06.2020 г. Авангард Персонал Консултинг ООД сключи договор за безвъзмездна финансова помощ (№ …
Инфо-среща: Как да изберете подходяща форма за финансиране на бъдещия си бизнес
Авангард Персонал Консултинг ООД има удоволствието да ви покани на информационна среща по проект "Ст…
Инфо-среща "Да реализираме успешно бизнес идеите си"
Заповядайте на ноемврийската ни информационна среща по проект "Стартъп по пътя към съвършенство"!Тем…

В момента гледате страницата във версия за печат. Отпечатай